Hallandsåsen, cykling for enthusiaster

1000 km cykling på Hallandsåsen

Hallandsåsen er en fantastisk cykeldestination. Området er kuperet og varieret, hvor du kan opleve alt fra små pittroriske havne og små byer, dybe skove glitrende hav og stejle til meget stejle bakker. Flere af ruterne har over 500 højdemeter og visse steder er der stigninger på op til 20%.

 

1000 km cykling fordelt over ruter fra 35 – 150 km varieret terræn og sværhedsgrad.

Åsens variede natur, de fine asfalterede og (næsten) bilfri veje lokker motionisterne til cykeloplevelser ud over det sædvanlige. De fire kommuner rundt om Hallandsåsen byder på cykelrutre fra 35 – 150 km. Tilsammen udgør de over 1000 km formidable cykling for både øvede og begyndere.Turerne strækker sig fraa Laholm og Knäred i nord til Örkelljunga i øst, Torekov og Kullaberg i vest og Ängelholm i syd.

Bliv inspireret her

Middag og overnatning

Udover fantastisk god cykling på Hallandsåsen byde Båstad og så på overnatningsmuligheder i særklasse. Tag nu Hotel skansen midt i byen som er kendt for sin flotte værelser og fantastiske service.  Her kan du forkæle dig selv og din partner i restaurant “Sand” efter en restuativ afslapning i spa og koldbadhuset bogstavlig talt ude på vandet.

Oplev Hotel Skansen her