21

TRÆDTIL DANMARK 28. august 2016 Dyrehavsbakken

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

TRÆDTIL DANMARK er Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb for dig, din familie, dine venner og kollegaer, som ønsker at gøre en forskel i kampen mod kræft, samtidig med du gør noget godt for dig selv.

Kræftens Bekæmpelse og CyclingPlanet har indgået et nyt samarbejde, og vi glæder os allesammen til at byde dig velkommen til TRÆDTIL DANMARK søndag den 28. august 2016.

Fakta – derfor skal du deltage

I dag rammes hver 3. dansker af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får flere end 37.000 danskere konstateret kræft. Kun halvdelen overlever.

Når du tilmelder dig TRÆDTIL DANMARK er du med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med:

 • Forskning i kræft
 • Formidling af viden om kræft til befolkningen er et andet fokusområde, da 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges blandt andet med motion og sund livsstil.
 • Patientstøtte og hjælp til pårørende er et tredje indsatsområde.

Alle venter på det store gennembrud, som én gang for alle skal gøre det af med kræft. Det vil ikke ske i morgen, men der sker hver dag små fremskridt, som samlet gør en stor forskel. Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft. Og når du deltager i TRÆDTIL DANMARK, støtter du i kampen mod kræft.

Så kom med og træd til – både for din egen skyld, og for alle dem der rammes af kræft hver dag.

Træd til på landevejen

I næsten samtlige løbsbyer tilbyder vi tre forskellige landevejsruter:

 • 25, 65 og 110 km

På Dyrehavsbakken kan du vælge mellem to landevejsruter:

 • 20 og 85 km

Træd til på rigtige mountainbikespor

Foruden landevejsruterne vil det i flere af løbsbyerne også være muligt at træde til på fysisk og teknisk udfordrende MTB-ruter. Så for dig der heller vil køre offroad på de bred knobdæk, så skal du en tur forbi:

 • Hillerød, Hjørring, Rebild, Grenaa eller Sønderborg

I Klampenborg med start og mål fra Dyrehavsbakken afholdes TRÆDTIL DANMARK af Cycling Planet. 

Herunder finder du relevante informationer om din deltagelse i TRÆDTIL DANMARK på Bakken. Siden bliver løbende opdateret, så husk at holde dig orienteret.

Download diplom

Her kan du downloade et personligt diplom.

Deltagerliste

Se her hvem der allerede har tilmeldte sig løbet på Bakken.

Facebook

Følg TRÆDTIL på Facebook, og få løbende de seneste nyheder og informationer om løbet. Klik på ‘Find os på Facebook’ herunder:

Find os på Facebook

Start- og målområde

Dyrehavsbakken, Dyrehavevej 62, 2950 Klampenborg. Start- og målområde lukker kl. 14.00

Starttider

 • 85 km starter kl. 10.00
 • 20 km starter kl. 10.30

Parkering

Der er gratis parkering på Bakkens parkering, såfremt du/I ankommer inden kl. 09.45. S-toget, linie C, går direkte til Klampenborg station (cykler kan medbringes gratis i S-toget) mod forevisning af gyldig personbillet.

Opbevaring af værdigenstande

Der er et begrænset antal opbevaringsbokse på Bakken. Husk en 20´er til skabet. 

Afhentning af startnummer

Startnumre kan på løbsdagen søndag den 28. august afhentes i start- og målområdet foran Friluftsscenen fra kl. 08.30.

Eftertilmelding på løbsdagen

Tilmelding på løbsdagen sker i start- og målområdet fra kl. 08.30. Betal med MobilePay tlf. 50 76 15 22.

OBS.: Prisen tillægges det almindelige administrationsgebyr på kr. 15,00.

Info mail og SMS

Onsdag den 24. august modtager du en e-mail med forskellige løbsinformationer. I denne mail vil du blandt andet kunne læse, hvor og hvornår du kan afhente dit startnummer samt andre praktiske informationer om TRÆDTIL DANMARK i den løbsby du stiller til start. Deltagere der tilmelder sig efter den 24. august får ikke tilsendt denne mail.

Vi oplever hvert år, at enkelte deltagere ikke modtager vores infomail, hvorfor vi fredag den 26. august også sender en sms med info om startnr. og afhentning af samme. For at modtage denne SMS skal du huske at oplyse dit mobilnr. ved tilmelding til løbet.

Depoter og forplejning

20 km

 • Depot 1: Der er gratis energidrik og frugt til alle deltagere i start- og målområdet

85 km

 • Depot 1: Tikøb v/Korn & Foderstationen, Søgårdsvej 18, 3080 Tikøb efter 42 km. Depotet lukker kl. 14.00

Ansvar og sikkerhed

Deltagelse i løbet er på eget ansvar og risiko. Arrangøren kan ikke holdes ansvarlig juridisk eller økonomisk. Børn under 16 år skal være i følgeskab med en voksen. Hjelm er påkrævet for alle under løbet, og anvendelse af tri-styr/styrbøjler er ikke tilladt.

Færdselsregler og følgebiler

TRÆDTIL DANMARK er et motionscykelløb, hvor gældende færdselsregler SKAL overholdes. Vi anmoder alle deltagere om at tage hensyn til øvrige trafikanter og rette sig efter henstillinger fra officials og andre hjælpere, der skal sikre afvikling af et godt og sikkert løb. Eventuelle følgebiler vil blive bedt om at forlade ruten. 

Helbred

Du skal selv sørge for, at du helbredsmæssigt vil være i stand til at deltage i TRÆDTIL DANMARK. Tag ingen risici. Deltag ikke, hvis du føler dig sløj på dagen. Medbring sygesikringsbevis eller anden legitimation.

Familieruten, 20 km

 • Børnebillet (6-14 år) med turbånd til Bakken: 250 kr. (støttebeløb 31,25 kr.)
 • Voksenbillet uden turbånd til Bakken: 95 kr. (støttebeløb 31,25 kr.)
 • Voksenbillet med turbånd til Bakken: 250 kr. (støttebeløb 31,25 kr.)

Motionsruten, 85 km m/tidtagning

 • 295 kr. uden turbånd til Bakken (støttebeløb 43,75 kr.)
 • 424 kr. med turbånd til Bakken (støttebeløb 43,75 kr.)

Normalprisen for et turbånd er kr. 249 pr. stk.

OBS.: Prisen tillægges det almindelige administrationsgebyr på kr. 15,00.

Tilkøb

UDSOLGT: Du kan købe en lækker cykeltrøje for kun 195 kr., når du tilmelder dig løbet. Når du køber en cykeltrøje, støtter du Kræftens Bekæmpelse med 25 kr.

Cykeltrøje

Obs.: Den vist trøje tjener som eksempel, hvorfor der tages forbehold for, at den endelige model og design kan være anderledes. På den endelige trøje vil der foruden Spies og CyclingPlanet logo også være et logo for TRÆDTIL og Kræftens Bekæmpelse.

Det går pengene til

Støttebeløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og bliver brugt som følgende:

KB-Det-går-pengene-til-stor-2015

Det resterende beløb deles mellem CyclingPlanet og vores samarbejdende cykelklubber og foreninger efter en fast aftale. Dette beløb går til at dække de omkostninger, der er forbundet med afholdelsen af motionscykelløbet for henholdsvis CyclingPlanet og klubberne.

Fortrydelsesret

Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesret, hvorfor du ikke har mulighed for at få pengene retur, selvom du bliver forhindret i at deltage. Vi kan heller ikke ændre på rutelængde, men du kan altid overdrage din billet til en anden. Navn og øvrige kontaktoplysninger ændres ved at benytte det brugernavn og password, som du fik tilsendt på mail, da du tilmeldte dig.

Aflysning af løbet

Ser løbsarrangørerne sig nødsaget til at aflyse løbet af hensyn til deltagernes sikkerhed, herunder som følge af udefrakommende faktorer (force majeure), som CyclingPlanet eller de arrangerende klubber ikke har indflydelse på eller er årsag til (f.eks. ekstremt vejr og andre udefrakommende årsager), refunderes pengene ikke.

Stiller I til start som et større hold (firmahold, cykelklub e.a.) er det en oplagt chance for at styrke sammenholdet blandt jeres deltagere, samtidig med I cykler for en god sag.

Opret jeres holdkonto herunder og få mulighed for at afregne med faktura. Fakturaen tillægges et gebyr på fakturagebyr på 125 kr., hvorfor det anbefales, at jeres hold er på min. 8 deltagere.

Opret hold - klik her

Holdtilmelding - klik her

På Dyrehavsbakken tilbyder vi to landevejsruter på henholdsvis 20 og 85 km, så der vil være ruter der passer til alle, uanset om du er motionist eller garvet cykelrytter. Og uanset om du blot ønsker at få en hyggelig tur i den smukke danske natur eller ønsker at køre stærkt sammen med cykelvennerne.

Landevejsruterne

Ruterne er lagt, så der i størst muligt omfang cykles på mindre befærdede asfaltveje med fokus på deltagernes sikkerhed. Ruterne vil hele vejen være tydeligt markeret med tydelige TRÆDTIL-skilte.

Herudover har vi i samarbejde med de lokale cykelklubber og foreninger planlagt ruterne således, at løbet afholdes i de smukkest mulige naturomgivelser i og omkring de enkelte løbsbyer. Og for særligt de to lange ruter på 65 og 110 km er der taget hensyn til, at deltagerne på disse ruter også får mulighed for at køre stærkt. Uanset i hvilken løbsby du deltager, vil ruterne tilbyde masser af såvel tekniske som fysiske udfordringer for både den øvede og den mindre øvede cykelmotionist. 

Ruterne på Dyrehavsbakken

MOTIONSRUTE 85 km

Se ruten

FAMILIERUTE 20 km

Se ruten

OBS.: Der kan forekomme løbende ændringer til ruterne helt frem til løbsdagen. Så hold dig løbende orienteret om evt. ændringer her på siden. 

Har du ikke allerede en personlig profil på Endomondo?

Har du ikke allerede en Endomondo-profil, er det nemt og helt gratis at komme i gang. Du skal blot installere Endomondos Sports Tracker app på din smartphone og oprette en personlig profil. Herefter kan du let bruge din telefon som cykelcomputer samt downloade de forskellige ruter.

TRÆDTIL DANMARK er et velgørenhedsløb med fokus på indsamling til fordel for kampen mod kræft. Tidtagning er forbundet med meget høje ekstraomkostninger, hvorfor der i alle TRÆDTIL DANMARK løbene med undtagelse af løbet på Bakken ikke bliver taget tid på din deltagelse.

Løbet på bakken (kun motionsruten på 85 km) henvender sig særligt til dig, for hvem tidtagning er en vigtig faktor i det at deltage i et motionscykelløb. Når du deltager på motionsturen på Bakken støtter du med din deltagelse stadig kampen mod kræft, dog med et noget mindre beløb, end hvis du deltager i TRÆDTIL DANMARK i en af vores andre løbsbyer.

Tidtagning for dig som cykler 85 km på Bakken

Når du deltager i Motionsruten på 85 km på Bakken bliver din tid registreret professionelt af Ultimate Sport Service, som på dagen vil være til stede med professionelt tidtagningsudstyr. Med i tidtagningen følger:

 • Tidtagning med chip integreret i startnummer som fastsættes på styret
 • Alle resultater vil være tilgængelige live på UltimateLIVE mobil app’en samt her på siden umiddelbart efter løbet.
 • Mulighed for at følge udvalgte deltagere
 • Resultat info kiosk i målområdet
 • SMS med din tid når du kommer i mål (husk at oplyse dit mobilnr., når du tilmelder dig løbet)
 • Online diplom med din tid her på siden

Tidtagning med Endomond

Ønsker du at få en tid på din deltagelse kan du f.eks. benytte Endomondo. Har du ikke allerede installeret Endomondos Sports Tracker app på din smartphone, skal du starte med at downloade den (fra App Store eller Google Play) og herefter oprette en personlig profil. Det er nemt og helt gratis at komme i gang.

Når du har installeret Endomondo på din smartphone, skal du starte med at finde den rute, du skal cykle til TRÆDTIL DANMARK. Dette gør du nemmest ved at søge efter ruter i området på selve løbsdagen, når du står i start- og målområdet. Husk, at din gps-funktion skal være slået til.

Når du har fundet ruten, skal du blot trykke på ’Følg rute’, når du begynder at cykle. For at få den mest præcise tid skal du huske at stoppe tiden, lige så snart du kører over målstregen. Afslut herefter Endomondo, hvorefter din cykeltur uploades til din personlige profil. Du kan derefter sammenligne din tid med løbets øvrige deltagere ved at gå ind på den rute, du har cyklet.

Opret en personlig indsamling til fordel for TRÆDTIL og Kræftens Bekæmpelse og gør en stor forskel i kampen mod kræft. Når du opretter en indsamling, er du både med til at hjælpe alle dem, der bliver ramt af kræft – og til at forskerne kan finde nye veje til at forebygge og helbrede sygdommen.

Start din personlige indsamling

Her på siden kan du oprette din egen personlige indsamling med det samme og gøre en indsats i kampen mod kræft.

Få dit netværk til at støtte

Sæt dit mål og spred budskabet via sms, e-mail og Facebook til familie, venner og dit professionelle netværk. Jo bedre du er til at sprede kendskabet og få opbakning fra dine sponsorer, jo mere kan du nå at samle ind til den gode sag. Dit netværk kan enten bidrage med et fast beløb eller ved at sponsorere med et beløb for hver kilometer, du cykler frem til Danmarks største velgørenheds-motionscykelhed TRÆDTIL DANMARK søndag den 28. august.

Sådan gør du:

 1. Opret din personlige indsamlingsside ved at klikke på linket ovenfor
 2. Start med selv at donere et beløb
 3. Spred budskabet til familie, venner og netværk via Facebook, mail eller sms
 4. Lav sponsoraftaler eller få bidrag
 5. Følg med på dit indsamlingsbarometer
 6. Afregn med dine sponsorer og gør resultatet op.

Det går din støtte til

KB-Det-går-pengene-til-stor-2015

 1. Hvornår afholdes motionscykelløbet TRÆDTIL DANMARK?
  • Løbet afholdes søndag den 28. august 2016 i alle løbsbyerne?
 1. Hvor kan man deltage i motionscykelløbet?
  • Der er løb med start og mål i 11 byer: Hillerød, Dyrehavsbakken, København, Køge, Nykøbing Sjælland, Hjørring, Rebild, Grenaa, Vejle, Esbjerg og Sønderborg.
 1. Hvilke landevejsruter kan jeg vælge imellem?
  • På Dyrehavsbakken kan du vælge mellem en familierute på 20 km og en motionsrute m/tidtagning på 85 km. I de øvrige løbsbyer kan du vælge mellem 25, 65 og 110 km.
 1. I hvilke løbsbyer kan jeg køre på rigtige mountainbikespor?
  • Hillerød, Hjørring, Rebild, Grenaa og Sønderborg
 1. Skal jeg køre med cykelhjelm?
  • Ja, cykelhjelm er påkrævet for alle under løbet. Hvis du stiller til start uden cykelhjelm vil du blive trukket ud af løbet. Tilmeldingsgebyret vil ikke blive refunderet.
 1. Hvilke cykler må jeg køre på?
  • Du må køre på alle typer af cykler undtagen liggecykler. Din cykel skal være godkendt til brug efter gældende færdselsregler.
 1. Hvem står bag TRÆDTIL DANMARK?
  • Kræftens Bekæmpelse har med virkning fra 1. maj 2016 overdraget ejerskabet af TRÆDTIL til CyclingPlanet, som er en del af Aller Media A/S. TRÆDTIL DANMARK afholdes dermed fremover af CyclingPlanet og lokale cykelklubber og foreninger rundt om i landet. Når du deltager vil støttebeløbet på billetten stadig gå til Kræftens Bekæmpelse og dermed kampen mod kræft, som det altid har været tilfældet.
 1. Hvad koster det at deltage?
  • Priserne for at deltage fremgår under menupunktet ‘Priser’.
 1. Hvor gammel skal jeg være for at deltage?
  • Alle kan deltage, dog skal børn under 16 år være i følgeskab med en voksen.
 1. Hvornår skal jeg senest tilmelde mig?
  • Du kan tilmelde dig helt frem til løbsdagen, men fra og med den 27. august pålægges priserne et ekstra gebyr på 50 kr. foruden det almindelige administrationsgebyr på 13,75 kr. På selve løbsdagen kan du betale for din deltagelse med MobilePay.
 1. Jeg har købt en billet, men kan alligevel ikke deltage. Kan jeg få pengene refunderet?
  • Nej, vi har desværre ikke mulighed for at refundere pengene. Vi kan heller ikke ændre på rutelængde, men du kan overdrage din billet til en anden og ændre navn og øvrige kontaktoplysninger. Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesret.
 1. Hvor mange depoter og forplejning er der undervejs på de enkelte ruter?
  • Læs mere om depoter og forplejning under praktisk info under de enkelte løbsbyer.
 1. Hvorfor går hele deltagergebyret ikke til Kræftens Bekæmpelse?
  • Støttebeløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Det resterende beløb deles mellem CyclingPlanet og vores samarbejdende cykelklubber og foreninger efter en fast aftale. Dette beløb går til at dække de omkostninger, der er forbundet med afholdelsen af motionscykelløbet for henholdsvis CyclingPlanet og klubberne.
 1. Må jeg køre på cykel med tri-styr?
  • Nej, anvendelse af tri-styr/styrbøjler er ikke tilladt af hensyn til din egen og løbets øvrige deltageres sikkerhed.
 1. Hvorfor skal vi tilmelde os som hold?
  • Som hold får I mulighed for at betale samlet via faktura.
 1. Hvis vi tilmelder os som hold, kan vi så godt tilmelde deltagere i forskellige løbsbyer og på forskellige ruter?
  • I bestemmer helt selv, i hvilke løbsbyer jeres holddeltagere tilmelder sig. Det er ligeledes helt op til jer selv og holddeltagerne at beslutte på hvilke rute/distancer, de enkelte deltagere ønsker at tilmelde sig.
 1. Er ruterne afspærrede?
  • Ruterne til TRÆDTIL DANMARK er ikke afspærret. Løbet afholdes som et motionscykelløb, hvor gældende færdselsregler SKAL overholdes. Du skal som deltager derfor tage hensyn til øvrige trafikanter og rette dig efter evt. henstillinger fra trafikofficials, marshals og andre hjælpere, der skal sikre afvikling af et godt og sikkert løb.
 1. Kan jeg købe en cykeltrøje?
  • Ja, når du tilmelder dig løbet, kan du samtidig købe en lækker cykeltrøje af mærket Endurance til 195 kr. Når du køber en cykeltrøje, støtter du samtidig Kræftens Bekæmpelse med 25 kr.
 1. Er der mulighed for opbevaring af værdigenstande?
  • Ja, der er et begrænset antal opbevaringsskabe på Bakken. Husk en 20’er til skabet.
 1. Er der parkering for biler?
  • Ja, der er gratis parkering på Bakkens p-plads mod forevisning af gyldig billet til TRÆDTIL DANMARK.

TRÆDTIL-sekretariat

E-mail: traedtil@aller.com

Kampagneansvarlig

Henrik Handberg Westermann

E-mail: henrik.westermann@aller.com

Tlf.: 21 18 21 50

Erhverv og sponsorater

Lars Maagaard

E-mail: lars.maagaard@aller.com

Tlf.: 50 76 16 29